Breaking News

Συγκίνησε η Κωνσταντίνα: Οι αναμνήσεις από την εισβολή στην Κύπρο - «Περιμένουμε να βρουν τον πατέρα μου σε ομαδικό τάφο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα μίλησε για τη ζωή της και έκανε ένα «οδοιπορικό» στην πολυετή καριέρα της.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια περιέγραψε συγκινημένη τις δικές της πληγές που της άφησε η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, μια τραγική εμπειρία που βίωσε ως παιδί και που 48 χρόνια μετά δεν έχει ξεπεράσει, καθώς ο πατέρας της είναι ακόμα αγνοούμενος. Η Κωνσταντίνα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Η μητέρα μου προσπαθούσε να φροντίσει πέντε παιδιά γιατί ο πατέρας μου χάθηκε στον πόλεμο. Είναι αγνοούμενος από τον πόλεμο του 1974…

Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τον πόλεμο... ξυπνούν μνήμες, καταρρακώνεται η ψυχή σου και βιώνεις τον πόλεμο από την παιδική σου ηλικία. Ξέρω τον ήχο από τις σειρήνες και τους βομβαρδισμούς, ξέρω την αιχμαλωσία γιατί τα δύο μου αδέρφια ήταν αιχμάλωτοι στον πόλεμο...

Ξέρω και το τελευταίο πλήγμα, το οποίο κρατάει για χρόνια... έχουμε έναν άνθρωπο, τον οποίο τον περιμένουμε να έρθει. Πριν από μερικά χρόνια πιστεύαμε ότι μπορεί να έρθει και να είναι ζωντανός. Όταν πέρασαν, όμως, αυτά τα χρόνια... Έχουμε δώσει DNA και περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο, όπως έχουν βρει τόσους αγνοούμενους. Μιλάμε για 2.000 αγνοούμενους. Όταν γινόταν η ανταλλαγή αιχμαλώτων, ήμουν με τη φωτογραφία του πατέρα μου και περιμέναμε να μάθουμε κάποιο νέο απ' αυτούς που επέστρεφαν πίσω...».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.