Breaking News

Μαρία Ηλιάκη: Η ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Ηλιάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» του Mega, όπου μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, ενώ μοιράστηκε τα άγχη της ως νέα μαμά.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο γυναικολόγος Στέλιος Μανουσάκης είχαν καλωσορίσει στη ζωή την κορούλα τους στα τέλη Μαΐου του 2021. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε γεννήσει με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη. Η μικρή θα πάρει το όνομα Κατερίνα.

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος των άκρων. Θεωρώ ότι δεν είμαι υπερπροστατευτική με την Κατερίνα. Θέλω να την κάνω και λίγο ανεξάρτητη. Από τα πιο βασικά που ήθελα να μάθει είναι να κοιμάται μόνη της. Ήθελα να μάθει ότι έχει το δωμάτιό της, το χώρο της και το κρεβατάκι της, δε θα κοιμάται όλη της τη ζωή με τη μαμά. Κάποια στιγμή στον 8ο - 9ο μήνα είπα "τώρα, σιγά - σιγά πρέπει να πας στο κρεβατάκι σου". Την πέμπτη μέρα πήγε και είναι ήρεμη», είπε, μεταξύ άλλων, η  Μαρία Ηλιάκη.

«Με τον Στέλιο περνάω λιγότερο χρόνο γιατί η δουλειά του είναι στην Ελβετία. Μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο με τη μικρή, αλλά υπάρχουν και ώρες μέσα στη μέρα που θέλω να μείνω και λίγο μόνη μου, να κάνω γυμναστική, να πάω στη δουλειά μου...», τόνισε στο τέλος η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο.