Breaking News

Ένταση μεταξύ Α. Κούγια και Σ. Χρηστίδου: «Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Παρασκευή (18/3) συνεχίστηκε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη σε τεταμένο κλίμα μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών. Η δίκη θα συνεχιστεί την 1η Απριλίου. Ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας σημειώθηκε ένταση, όταν η συζήτηση έφτασε στη Τζέφ Μοντάνα...

Σ. Χρηστίδου: «Εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε τη Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για τη Τζεφ. Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;».

Α. Κούγιας: «Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή».

Σ. Χρηστίδου: «Μα, δεν σας είπαμε να μιλήσουμε για τη Τζεφ, για την υπόθεση θέλουμε να μιλήσουμε».

Σ. Χρηστίδου (λίγο αργότερα): «Δε θέλω καθόλου να μείνουμε στη Τζεφ. Καταλαβαίνω ότι θέλετε να μιλήσετε για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά να το κάνουμε σε επόμενη εκπομπή. Επανέρχεστε συνέχεια στο θέμα. Δεν σας ζήτησα να μιλήσουμε για τη Τζεφ...».

Η ένταση συνεχίστηκε, με τον Κούγια να κλείνει απότομα το τηλέφωνο, λέγοντας: «Χάρηκα πολύ, να έχετε μία ωραία εκπομπή. Καλημέρα».

Σ. Χρηστίδου: «Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας κλείσει το τηλέφωνο, δηλαδή ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ε, ας το κλείσει και σε εμάς, εντάξει...».

Δείτε το βίντεο.