Breaking News

MasterChef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι ασυλίες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του MasterChef της Πέμπτης, οι κριτές ανακοίνωσαν στους Μπλε και τους Κόκκινους το αποτέλεσμα της Ομαδικής Δοκιμασίας.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε γίνει η Ομαδική Δοκιμασία. Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι νικήτρια ήταν η κόκκινη ομάδα.


Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ιδιωτικό δείπνο σε μία παραδοσιακή ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνας.


Στο συμβούλιο, οι κριτές ανακοίνωσαν τα πλεονεκτήματα του αρχηγού της μπλε ομάδας. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είχε το δικαίωμα να δώσει την πρώτη ασυλία όπου θέλει και να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Δημήτρης εξέπληξε τους συμπαίκτες του καθώς έδωσε την ασυλία στον εαυτό του, ενώ επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πέτρο Ανδρουλιδάκη.


Στη συνέχεια, οι παίκτες της μπλε ομάδας διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία ατομικής ασυλίας. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ελισάβετ Κοντοκώστα, η οποία κέρδισε τη δεύτερη ασυλία.

Στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει η ψηφοφορία στη μπλε ομάδα, όπου δεν θα μπορούν να ψηφιστούν ο Δημήτρης Ταϊρίδης και η Ελισάβετ Κοντοκώστα, όπως και ο Βασίλης Μπόλλος, ο οποίος είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας.