Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Ταϊρίδης (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Παρασκευής ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Δημήτρη Ταϊρίδη από το MasterChef.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, οι κριτές είχαν ανακοινώσει ότι η Κόκκινη Ομάδα ήταν νικήτρια στην Ομαδική Δοκιμασία. Ο  αρχηγός της ηττημένης Μπλε Ομάδας, Δημήτρης Ταϊρίδης, κλήθηκε να προτείνει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και επέλεξε τον Σταύρο Λορέντζο, ύστερα από παράκληση και του ίδιου. Στη συνέχεια κέρδισε την ατομική ασυλία ο Νικήτας Μπατσικούρας, ο οποίος στην ψηφοφορία δεν μπορούσε να ψηφιστεί, αλλά έπρεπε να δώσει δύο αρνητικές ψήφους.

Με τον Σταύρο Λορέντζο να είναι ήδη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, από την ψηφοφορία της Μπλε Ομάδας προέκυψαν και οι επόμενοι δύο, που ήταν η Φανή Ζιώγα και ο Δημήτρης Ταϊρίδης

Ο Σταύρος Λορέντζος, η Φανή Ζιώγα και ο Δημήτρης Ταϊρίδης φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και διεκδίκησαν την παραμονή τους.

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο με απαιτητικές τεχνικές: «Καραμελωμένος ανανάς με κάρδαμο, creme brulle μαχλέπι και αμύγδαλο».


Τη χειρότερη προσπάθεια είχε ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε την πορεία του στο MasterChef. Μάλιστα, κάποιοι παίκτες στον εξώστη δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους με την εξέλιξη της δοκιμασίας.


Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Ταϊρίδης την είχε γλυτώσει στην προηγούμενη δοκιμασία, καθώς παρέμεινε λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Βασίλη Βαλέχα.

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 14 παίκτες.