Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης (22/3).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box ήταν ο Νικήτας Μπατσικούρας, ο οποίος μοίρασε στους συμπαίκτες του τα πιάτα, με τα οποία κλήθηκαν να εμπνευστούν στο Tεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τον χρόνο μαγειρικής, που είχαν στη διάθεσή τους.

Το μαγειρικό ζητούμενο της δοκιμασίας τελικά αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο για τους Καλλιόπη Μπεζαντέ, Πάνο Κουμουνδούρο και Γρηγόρη Γιαννόπουλο, που κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef στη Δοκιμασία Αποχώρησης.


Ο Γιάννος Σδούγκας, που έχει ακόμα στην κατοχή του την κάρτα ασυλίας, δεν τη χρησιμοποίησε για να «σώσει» κάποιον από τους τρεις υποψηφίους.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Πάνος Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και έδωσαν μαγειρική μάχη για την παραμονή τους.

Ο καλεσμένος των τριών κριτών, ο chef Άγγελος Μπακόπουλος, έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, συγκέντρωση και προσοχή στα βήματα εκτέλεσης της συνταγής: Μικρασιάτικο τονάκι με λαχανικά πλακί.


Ο Πάνος Κουμουνδούρος συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία και επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι. Η αποχώρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες και «παίχτηκε» ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Γρηγόρη. Οι κριτές θεώρησαν ότι η Καλλιόπη είχε το καλύτερο πιάτο, με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο να ολοκληρώνει την πορεία του στο MasterChef.


Μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 13 παίκτες.