Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο MasterChef στο επεισόδιο της Παρασκευής. Ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης δεν πρόλαβε να στήσει το πιάτο του και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Η ηττημένη μπλε ομάδα οδηγήθηκε σε ψηφοφορία. Από τη διαδικασία εξαιρέθηκαν ο αρχηγός Δημήτρης Ταϊρίδης, που έδωσε την ασυλία στον εαυτό του, η Ελισάβετ Κοντοκώστα, η οποία κέρδισε τη δεύτερη ασυλία και ο Βασίλης Μπόλλος, ο οποίος έχει την κάρτα ασυλίας.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης. Από την ψηφοφορία προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι, ο Σταύρος Λορέντζος και ο Νικήτας Μπατσικούρας.


Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος ισοψήφησε με τη Βασιλική Δροσάτου. Ο αρχηγός Δημήτρης Ταϊρίδης, που κλήθηκε να δώσει τη λύση, «έσωσε» τη Βασιλική.


Ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης, ο Νικήτας Μπατσικούρας κι ο Σταύρος Λορέντζος διεκδίκησαν την παραμονή τους, αντιγράφοντας πιάτο με την υπογραφή του chef και Food Stylist του MasterChef, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.


Από το MasterChef αποχώρησε ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης, ο οποίος δεν πρόλαβε να στήσει πιάτο, αφήνοντας σχεδόν όλες τις παρασκευές του εκτός. 

Μάλιστα, η προσπάθειά του δεν αξιολογήθηκε καν από τους κριτές, οι οποίοι δεν βαθμολόγησαν το πιάτο του.


Μετά την αποχώρηση του Πέτρου, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 18 παίκτες.