Breaking News

Νικόλας Μπράβος: «Ζούσα στα κόκκινα και δεν το έχω μετανιώσει - Δουλεύω σαν ντελίβερι, έτσι ξεχρέωσα το σπίτι μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός Νικόλας Μπράβος, ο οποίος εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα ήμουν αρκετά ζωηρός. Ήρθα από τον μικρόκοσμο του Ξυλοκάστρου, ξαφνικά στο χάος της Αθήνας. Κινδύνευσα αρκετές φορές να σκοτωθώ με το μηχανάκι μου. Ζούσα στα κόκκινα και δεν το έχω μετανιώσει. Έχω φάει τα μούτρα μου, όχι λίγες φορές, έχω κάνει πολλά λάθη, αλλά είμαι ακόμα ζωντανός...

Δεν πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην είμαι ειλικρινής, πρώτα από όλα απέναντι στον εαυτό μου και έπειτα απέναντι στους άλλους. Θέλω να πιστεύω τώρα πια, αφού έχω βαρέσει το κεφάλι μου και έχω πέσει βαθιά μες στο πηγάδι, ότι πλέον μου έχει γίνει μάθημα. Οι ρίζες του προβλήματος ξεκινούν από την παιδική ηλικία...

Δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία. Έχω δουλέψει σερβιτόρος, σε συσκευαστήριο σταφυλιών και σε πιάνο bar - restaurant σαν πιανίστας. Πολύ πρόσφατα δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω σαν ντελίβερι, γιατί είναι για μένα μια οικονομική βοήθεια. Έτσι ξεχρέωσα και το σπίτι μου».

Δείτε το βίντεο.