Breaking News

Survivor: Μπήκαν οι 4 νέοι παίκτες - Τραυματίστηκε ο Νίκος Αντωνόπουλος με τη φάρσα των συμπαικτών του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπήκαν στο Survivor οι τέσσερις νέοι παίκτες, οι οποίοι θα ενισχύσουν τους Μαχητές και τους Διάσημους.

Ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης θα ενισχύσουν την ομάδα των Διασήμων, ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ενσωματώθηκαν στους Μαχητές.


Οι Κόκκινοι και οι Μπλε υποδέχτηκαν τα νέα μέλη τους, ενώ αργότερα τους καλωσόρισε και ο Γιώργος Λιανός, πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Πριν τους υποδεχτεί ο παρουσιαστής, ο Νίκος Αντωνόπουλος δεν έκανε καλή αρχή στην παραλία των Διασήμων. Μία φάρσα, οδήγησε στον τραυματισμό του. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που οι δύο νέοι παίκτες βρισκόταν στο νερό, η Μυριέλλα Κουρεντή άρχισε να φωνάζει ότι εμφανίστηκε κροκόδειλος. Στην προσπάθειά τους να βγουν γρήγορα από το νερό, ο  Νίκος Αντωνόπουλος τραυματίστηκε. Ο νέος παίκτης δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής:

«Έπαθα κάποιους τραυματισμούς. Στην πατούσα μου, κάτω στο πόδι, έκανα ένα βαθύ κόψιμο, το οποίο θα το δει ο γιατρός αργότερα. Είναι σίγουρο πως είναι για ράμματα, δε νομίζω να κάνω λάθος. Επίσης, έκοψα και την παλάμη μου και ό,τι άλλο βλέπετε. Έχω μώλωπες, γδάρθηκα... Την ώρα που πονούσα και είχα μώλωπες και κοψίματα και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω, είχα πανικοβληθεί, γιατί είναι η πρώτη μου μέρα στο παιχνίδι και τραυματίστηκα από ένα χαζό αστείο της ομάδας μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι κινδύνευε η ζωή μου και δεν το πήραν τόσο σοβαρά όσο θα έπρεπε. Μάλιστα κορόιδευαν και κάποιοι έλεγαν διάφορα. Άκουσα γελάκια και αυτό όλο με πείραξε».

Δείτε τα βίντεο.