Breaking News

Ο Γιώργος Μελανδίνος αποχώρησε από το MasterChef (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η δοκιμασία αποχώρησης, στο επεισόδιο της Τρίτης, ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Γιώργου Μελανδίνου από το MasterChef.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ελπίδα Μορφούλη, έχοντας κερδίσει το Mystery Box, μοίρασε αριθμό υλικών στους συμπαίκτες της για το Τεστ Δημιουργικότητας, το οποίο κέρδισε ο Μάριος Λιόλιος, μαζί με πλεονεκτήματα για την επόμενη Ομαδική Δοκιμασία. Μάλιστα, η Ελπίδα προκάλεσε τον Βασίλη Μπόλλο σε μαγειρική μονομαχία και κατάφερε να κερδίσει τελικά και την κάρτα ασυλίας.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν ο Γιώργος Μελανδίνος, η Βασιλική Δροσάτου και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, καθώς είχαν τις χειρότερες προσπάθειες.

Ωστόσο η Ελπίδα Μορφούλη χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας και «έσωσε» την Καλλιόπη. Τη θέση της πήρε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.


Ο Γιώργος Μελανδίνος, η Βασιλική Δροσάτου και ο Δημήτρης Ταϊρίδης φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και διεκδίκησαν την παραμονή τους.


Οι κριτές θεώρησαν ότι το χειρότερο πιάτο ήταν του Γιώργου Μελανδίνου, ο οποίος αποχώρησε από  το MasterChef.


Μετά την αποχώρηση του Γιώργου, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 17 παίκτες.


Στο μεταξύ ο Δημήτρης Ταϊρίδης, που επέστρεψε πρώτος στο σπίτι, πρόσφερε ένα ακόμη απίστευτο σόου, καθώς... μάζεψε τις βαλίτσες του, τις έβγαλε στον διάδρομο και της ξαναέβαλε στο δωμάτιο. Μάλιστα, δεν έδωσε καν το χέρι του στον Μάριο Λιόλιο, που του άνοιξε και τον συνεχάρη για τη νίκη του.