Breaking News

Survivor: Επικοινωνία του Α. Σοϊλέδη με τη Μ. Αντωνά - «Ετοίμασε το γάμο μας όπως εσύ τον έχεις ονειρευτεί» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μαχητές και Διάσημοι ρίχτηκαν στη μάχη στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας, που συνοδεύτηκε και από έπαθλο φαγητού.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χτύπησε στο κεφάλι της και αιμορραγούσε, με τους γιατρούς να σπεύδουν δίπλα της για να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Τελικά, η Ευρυδίκη συνέχισε και μάλιστα νίκησε!


Οι Διάσημοι νίκησαν στο αγώνισμα και πανηγύρισαν. Στο τελευταίο παιχνίδι η Ευρυδίκη χάρισε τη νίκη στην ομάδα της, με τους συμπαίκτες της να την αγκαλιάζουν για τη συγκινητική προσπάθειά της, που δεν το έβαλε κάτω μετά τον τραυματισμό της.


Οι Διάσημοι αντάλλαξαν μηνύματα με φίλους τους. Η Μυριέλλα Κουρεντή αντάλλαξε μηνύματα με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό (John Lygnos).

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η επικοινωνία του Άρη Σοϊλέδη με την παρουσιάστρια και σύντροφό του Μαρία Αντωνά, η οποία είχε δηλώσει πρόσφατα στο «The 2Night Show»: «Με τον Άρη είμαστε μαζί 4 χρόνια... Όταν γυρίσει από το Survivor θα παντρευτούμε. Δεν θα κάνω ιδιαίτερες προετοιμασίες, θέλω να ζήσω τη στιγμή».

Ο ποδοσφαιριστής της έγραψε σε ένα από τα μηνύματά του: «Ετοίμασε το γάμο μας όσο λείπω, όπως εσύ τον έχεις ονειρευτεί!».


Η ομάδα των Μαχητών παραμένει διχασμένη μετά και τα όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο, με τη νέα παίκτρια Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα... Ο Σπύρος Μαρτίκας την υπερασπίστηκε και συζήτησε μαζί της πριν το αγώνισμα.


Μετά το αγώνισμα επικράτησε ένταση στην καλύβα των Μαχητών, με τον Γιώργο Κατσαούνη να εκφράζει την ενόχλησή του για τη δήλωση που είχε κάνει ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ποτέ τον Σάββα Κάλφα και τη Μαίη Εμμανουηλίδου. 

Με αφορμή τα λόγια του Κατσαούνη, ο Σπύρος Μαρτίκας ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.