Breaking News

Ορφέας Αυγουστίδης: «Στο κοινό αρέσει να βλέπει κάτι φωτεινό να καίγεται και να διαλύεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μίλησε για την παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για το ρόλο του στη δημοφιλή σειρά «Σασμός».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε - με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τη Τζεφ Μοντάνα - αν υπάρχει σήμερα σκοταδισμός, ο Ορφέας Αυγουστίδης απάντησε:

«Υπάρχει σκοταδισμός σήμερα. Eκφράζεται και πιο ύπουλα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν επιτρέπουν στον κόσμο να εκφράζεται με τέτοια βιαιότητα και οι ίδιοι να λέμε στον εαυτό μας ότι αυτό επιτρέπεται... Είναι πολύ σκοτεινό και δυσοίωνο, γιατί μιλάμε για ένα καινούργιο πλαίσιο που συναντιόμαστε με τους υπόλοιπους ανθρώπους και χρησιμοποιούμε όρους όπως η δημοκρατία, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε αυτό το καινούργιο "συστατικό" μέσα σ' αυτό το παιχνίδι. Υπερασπιζόμαστε πράγματα, τα οποία τα αναιρούμε την επόμενη στιγμή, επειδή δεν μας συμφέρει».

Ο γνωστός ηθοποιός είπε για το MeToo: «Είναι αυτονόητο ότι δεν συμφωνώ με τους βιaσμούς και τις παρεvοχλήσεις. Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς. Στεναχωριέμαι γιατί γνωρίζω ότι δεν είναι τα μόνα περιστατικά και δεν αναφέρομαι στο θέατρο, αλλά γενικότερα. Απλώς μας αρέσει γιατί είναι κάποιοι αναγνωρίσιμοι και αυτού του είδους ο διασυρμός πάντα είναι γοητευτικός και διεγερτικός για το κοινό, του άρεσαν οι διάττοντες αστέρες. Του άρεσε να βλέπει κάτι φωτεινό να καίγεται και να διαλύεται. Το είδαμε όλα αυτά τα χρόνια...».

Δείτε τη συνέντευξη.