Breaking News

Ουκρανία - Έντουαρντ Στεργίου: Προσφέρει όλα τα έσοδα του μήνα στους συμπατριώτες του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Έντουαρντ Στεργίου προχώρησε σε μία αξιοσημείωτη κίνηση, βοηθώντας με τον τρόπο του τους κατοίκους της Ουκρανίας, οι οποίοι βιώνουν δύσκολες μέρες μετά τη ρωσική εισβολή.

Ο Έντουαρντ Στεργίου γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είχε γίνει γνωστός μέσα από το GNTM 3, ενώ συμμετείχε και στο «Dancing with the Stars». 

Το γνωστό μοντέλο έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία σχολίασαν, βάζοντας καρδούλες, ο Γιώργος Καράβας και η Βίκυ Καγιά:

«Όλοι εμείς, που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να ζούμε "κανονικά", να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο γι' αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Κι όταν έχεις κι εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη η ικανοποίηση να προσφέρεις.

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα, από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία, με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά και το φύλο».