Breaking News

Β. Πρωτογεράκη: «Είναι τραβηγμένο αυτό που γίνεται, όποιος μιλάει υπέρ του λιθοβολείται, εγώ στη θέση του θα είχα αυτοδικήσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τις αγωγές που κατέθεσε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Κιμούλης, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός δήλωσε:

«Εφόσον θεωρεί κάποιος ότι έχει δυσφημιστεί και δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο για να το αντιμετωπίσει αυτό, προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Ο καθένας έχει το χαρακτήρα του. Αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. ο Γιώργος Κιμούλης), μετά από τόσα χρόνια που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, βρίσκεται τώρα σε αυτή τη δεινή θέση. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται από την αρχή. Όταν περνάει ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τα ανακαλούμε, επειδή υπάρχει ένα κίνημα... Δηλαδή αν δεν υπήρχε αυτό το κίνημα δεν θα μιλούσαν ποτέ; Έπρεπε να είναι το Metoo για να μιλήσουν; Και μην μου πουν ότι φοβήθηκαν πριν ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά...

Ένας μεγάλος σκηνοθέτης και συγγραφέας, που τώρα δεν είναι στη ζωή, με είχε χαστουκίσει όταν έκανα πρόβα. Εγώ έκλαψα και μου είπε να κρατήσω το κλάμα σε όλη την παράσταση. Κι όντως σε εκείνη τη σκηνή έκλαιγα. Τι έπρεπε να κάνω; Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο...

Θεωρώ ότι είναι πολύ τραβηγμένο αυτό που γίνεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν υπάρχει σκοπός, απλώς είναι οι συγκυρίες τέτοιες. Δεν ξέρω τι χαρακτήρας είναι, αλλά θεωρώ ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι κάπως... Αν δεν είσαι κι έτσι δεν μπορείς να κάνεις θέατρο. Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πληθωρικός. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ μαζί του. Εμένα δεν μου αρέσει να στιγματίζονται οι άνθρωποι.

Εγώ στη θέση του θα είχα σιχαθεί τα πάντα... Άνθρωποι, που θα είχα στηρίξει και θα είχαν δουλέψει μαζί μου, σε αυτή τη δύσκολη θέση να μη μιλάνε... Δεν ξέρω... Εγώ - μιλάω ως Βίκυ - δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει. Μπορεί να είχα αντιδράσει και χειρότερα, μπορεί να είχα αυτοδικήσει κιόλας. Εγώ, η Βίκυ, πριν με βάλουν μέσα εννοώ θα είχα αυτοδικήσει. Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται. Έτσι δεν είναι; Τι είναι αυτό το πράγμα; Άρα, να μην μιλάει κανένας, να μην λέει την άποψή του γιατί θα λιθοβοληθεί...».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της και τα σχόλια που ακολούθησαν από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.