Breaking News

Survivor - Ανδρέας Ματθαιακάκης: Τα «καρφιά» του για Σοφιάννα, Ασημίνα και Άρη Σοϊλέδη - «Είναι αλαζόνας» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor και έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο «Love it». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Με τη Μαίη Εμμανουηλίδου ήμασταν δεμένοι και πραγματικοί φίλοι... Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι έξυπνη, αλλά πάρα πολύ πονηρή. Θα κάνει τα πάντα για να πάει μακριά στο παιχνίδι... Δεν θεωρώ ότι υπήρχε πραγματική φιλία μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σοφιάννας. Και οι δύο θα κάνουν τα πάντα για να πάνε μακριά. Η Ασημίνα ήδη θεωρεί τον εαυτό της φαβορί.

Με τη Σοφιάννα μπορούσα να μιλήσω, με την Ασημίνα δεν υπήρχε κανένας κώδικας επικοινωνίας. Το μεγαλύτερο ποσοστό δικαίωσης ανήκει στη Σοφιάννα, γιατί η Ασημίνα το ξεκίνησε. Στις πέντε προτάσεις που ξεκινάει η Ασημίνα, οι τέσσερις είναι με το "εγώ"... Η Ασημίνα και ο Γιώργος Κατσαούνης νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτούς.

Είναι τελείως ειρωνικό να κατηγορεί ο Άρης Σοϊλέδης την Ασημίνα για ένα μπινελίκι που έριξε. Ο ίδιος off camera ειρωνεύεται και είναι πολύ πιο εριστικός από on camera. Οπότε, το να κράζει την Ασημίνα για μία κουβέντα παραπάνω που είπε, δεν θα το πιστώσω στην Ασημίνα, όσες διαφορές και να έχω... Είναι τελείως άνανδρο να πιαστείς απ' αυτό, επειδή ξέρεις πως έχει καταγραφεί... Είπε πολλά και διάφορα και μάλλον είναι τυχερός, καθώς δεν έχουν παιχτεί πουθενά...

Η Μυριέλλα Κουρεντή με προσέγγισε με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι πολύ καλή κοπέλα και μπορείς να συνυπάρξεις μαζί της.

Ο καλύτερος αγωνιστικά είναι μακράν ο Άρης, του αξίζει μια θέση στον τελικό αλλά δεν θα ήθελα να το πάρει. Δεν ξέρω τι βγαίνει προς τα έξω, είναι λίγο διαφορετική η εικόνα του... Είναι πάρα πολύ αλαζόνας...».

Δείτε τα βίντεο.