Breaking News

Survivor: Απίστευτη ένταση στο συμβούλιο - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο της Δευτέρας τελείωσε με το συμβούλιο του Survivor, στο οποίο ολοκληρώθηκε το «παζλ» των υποψηφίων προς αποχώρηση... Ο Τάκης Καραγκούνας εναντίον όλων, σε ένα σκηνικό μεγάλης έντασης...

Στο συμβούλιο επικράτησε αρχικά μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια. Νωρίτερα, μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο έχασαν οι Διάσημοι, ο Σπύρος του είχε πει: 

«Είσαι πραγματικά επαγγελματίας συγγνωμάκιας και κρύβεσαι από πίσω από τις συγγνώμες σου. Προκαλείς συνέχεια εντάσεις και μετά τις καλύπτεις με μία απλή συγγνώμη... Το ποιος είναι ψεύτης, κλέφτης κι απατεώνας μάλλον φαίνεται στο κοινό».


Στο συμβούλιο ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε εκνευρισμένος: «Ψεύτη μπορείς να με πεις, δεν δέχομαι να με πεις κλέφτη και απατεώνα. Παρακαλώ να ανακαλέσεις γιατί αυτό είναι ποινικά διώξιμο. Να ξέρεις ότι θα σε μηνύσω αν δεν ανακαλέσεις δημόσια και επειδή ο δικηγόρος μου με ακούει αυτή τη στιγμή, θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμηση, για ηθική προσβολή, για ηθική βία και πάνω απ' όλα για επαγγελματική φθορά μου. Δεν μπορείς να λες κάποιον κλέφτη. Σου έχω κλέψει κάτι, σου έχω κάνει κάποια εξαπάτηση; Δεν δέχομαι που είπε ότι είμαι κλέφτης και απατεώνας. Να ανακαλέσει πριν να είναι αργά...».

Ο Σπύρος Μαρτίκας του απάντησε, μεταξύ άλλων: «Είσαι επαγγελματίας συγγνωμάκιας. Λυπάμαι γιατί οι ανιψιές μου μας βλέπουν στην τηλεόραση, όπως και πολλά παιδιά και τρομάζω στην ιδέα ότι μπορείς να ευτελίζεις τόσο πολύτιμη λέξη με το παραμικρό, επειδή έχεις δημιουργήσει εσύ την ίντριγκα, με πλήρη επίγνωση... Δεν μπορώ να ανακαλέσω σε κάποιον άνθρωπο, τον οποίο δεν μπορώ να ανέχομαι άλλο...».


Στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το συμβούλιο, καθώς ένιωσε αδιαθεσία. Όταν επέστρεψε μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο υποστήριξαν ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είπε μία άσχημη φράση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, του είπαν: «Αυτό που είπες ήταν πολύ άσχημο. Δεν λες κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει κάτι τέτοιο. Είπες ότι αυτά που είπε ο ακατανόμαστος, καλά έκανε και στα είπε».

Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε έξαλλος, ζητώντας να αποχωρήσει από το συμβούλιο. «Εδώ πέρα στήνουν πλεκτάνη. Πάτε καλά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Είστε καλά, τι θέλετε να μου κάνετε;», είπε χαρακτηριστικά.


Ακολούθησε νέα ένταση, καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε όσα είπαν η Βρισηίδα και η Κάτια, ωστόσο η κατάσταση έδειξε να ανατράπηκε μετά από την παρέμβαση του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος τόνισε:

«Εγώ άκουσα ότι είπε στην Ευρυδίκη ότι "τελικά είχε δίκιο κάποιος, όταν σου έλεγε κάποια πράγματα στο παρελθόν". Δεν ξέρω αν εννοούσε το Βαλάντη ή έμενα όταν είχα τσακωθεί με την Ευρυδίκη».

«Έτσι μπράβο, τον Άρη εννοούσα, που είπε ότι η Ευρυδίκη είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι», σχολίασε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα.


Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πρώτος υποψήφιος ήταν ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς οι Μαχητές είχαν χάσει στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε τη Τζο Μαριδάκη.

Στην ψηφοφορία των ηττημένων Διασήμων, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε την Κάτια Ταραμπάνκο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Τζο Μαριδάκη (Μαχητές) και Βρισηίδα Ανδριώτου, Κάτια Ταραμπάνκο (Διάσημοι).