Breaking News

Τα καλύτερά μας χρόνια: Επεισόδια 30 - 31 - 32, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 15/3/22 - Επεισόδιο 30 - «Πεδίο βολής»: Η είδηση ότι ένα κολυμβητήριο θα χτιστεί στο Πεδίον του Άρεως, στην πλευρά της γειτονιάς, αναστατώνει τους θαμώνες της καφετέριας και τους κινητοποιεί να διαδηλώσουν. Σε αυτές τις κινητοποιήσεις, ο Στέλιος είναι απέναντι από την οικογένειά του, αλλά και η Πελαγία απέναντι από τον αστυνόμο της.

Η επανεμφάνιση της Σοφίας στη γειτονιά βάζει σε υποψίες τον Άγγελο και προκαλεί ζήλια στην Άννα. Η Ελπίδα γνωρίζει μια κοπέλα σε ένα casting και της παραχωρεί τη θέση της, ενώ μετά έχει - από το πουθενά - επαγγελματική πρόταση που τη χαροποιεί. Η Νανά με τη Μαίρη, για ακόμη μια φορά, αρπάζονται σε ένα οικογενειακό τραπέζι φορτίζοντας την ατμόσφαιρα. Ο Άγγελος απελπίζεται, καθώς συνειδητοποιεί ότι το προφυλακτικό που δανείστηκε από τον Άλκη δεν το χρησιμοποίησε ποτέ...

Guests: Μαργαρίτα Αμαραντίδη (Ελένη Σπανούλη), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Ιωάννα Καλλιτσάντση (Σοφία), Παναγιώτης Λέκκας (Σταμάτης), Θανάσης Παπαγεωργίου (αστυνόμος), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Βίκυ Τζίρου (Μπέττυ Ζουζουλα), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας), Εμμανουέλα Χούλη (Πόπη)


Πέμπτη 17/3/22 - Επεισόδιο 31 - «Οι Eρωτιδείς»: Φλεβάρης του ’78 και το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως στέλνει την αστυνομία να περιπολεί έξω από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, προκειμένου να προστατευτούν οι μαθήτριες από τις παρενοχλήσεις στις οποίες προβαίνουν διάφοροι «εpωτιδείς». Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λούης, ο οποίος έχει πάρει φόρα και φλερτάρει ό,τι κινείται, σε αντίθεση με τον Άγγελο, που μάταια προσπαθεί να επαναπροσεγγίσει την Άννα.

Είναι η εποχή που αρχίζει στην Ελλάδα να γιορτάζεται ο Άγιος Βαλεντίνος κι αυτό έχει σαν επίπτωση, ακόμα και στη μικρή γειτονιά του Γκύζη, οι εpωτιδείς να αυξάνονται και να πληθύνονται. Μια ενδεχόμενη αύξηση πληθυσμού ανησυχεί όμως και την Ελπίδα, η οποία ανακαλύπτει σοκαρισμένη ότι είναι έγκυος! Η απρόσμενη αυτή τροπή γεμίζει ενοχές τον Άγγελο, ο οποίος έχει τους λόγους του να νιώθει συνυπεύθυνος, ενώ αναγκάζει τον Αντώνη, ως μεγάλος αδελφός, να αναλάβει δράση!

Guests: Ιωάννης Παπαζήσης (Ντένης Τεπενδρής), Μάιρα Άμσελεμ (Τζοάννα), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Ιωάννα Καλλιτσάντση (Σοφία), Στάθης Κόικας (Άλκης), Θανάσης Παπαγεωργίου (αστυνόμος), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας)


Τρίτη 22/3/22 - Επεισόδιο 32 - «Το Άγαλμα»: Ο Άγγελος, βρίσκει τις φωτογραφίες του πατέρα του με την προϊσταμένη, όπως τους αιχμαλώτισε με τον φακό του ο Αντώνης κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού από το ασανσέρ, και μένει …άγαλμα! Η αγέρωχη πατρική μορφή μέσα του, για πρώτη φορά, αποκαθηλώνεται. Την ίδια στιγμή, αποκαθήλωση του αγάλματος της εισόδου μεθοδεύει στο υπουργείο και η Αργυρίου, βάζοντας σε νέες μπελάδες τον Στέλιο, o οποίος, καθώς φαίνεται, έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα πρόβλημα στο οικογενειακό μέτωπο: η Ελπίδα, νιώθει τα όνειρά της να θάβονται, θυσία στην μεγάλη απεργία διαρκείας που κήρυξαν απ’ τα γυρίσματα οι ηθοποιοί το 1978.

Κι ενώ ο Παπαδόπουλος, που αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα, βάζοντας στην άκρη τις μέχρι τώρα ιδεολογικές αγκυλώσεις του, σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει επιθετική, εμπορική διείσδυση στην μεγάλη αγορά της Σοβιετικής Ένωσης, ο Άγγελος, μετά την απόρριψη της Άννας, κλείνει ραντεβού στη Σοφία, στην πλατεία με το άγαλμα που παραδοσιακά κάνουν τις συναντήσεις τους. Η βραδιά του ραντεβού τους όμως, θα λάβει εκρηκτικές διαστάσεις...

Guests: Μάιρα Άμσελεμ (Τζοάννα), Μάνια Γκουριώτη (Άννα μικρή), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κλητήρας), Ιωάννα Καλλιτσάντση (Σοφία), Βασιλική Καρρά (συνοδός θαυμαστή Ελπίδας), Ρωμανός Κατσαρής (θαυμαστής Ελπίδας), Στάθης Κόικας (Άλκης), Έμιλυ Κολιανδρή (κ. Αργυρίου), Τζώρτζια Κουβαράκη (Μάρθα), Παναγιώτης Λέκκας (Σταμάτης), Θανάσης Παπαγεωργίου (αστυνόμος), Γιάννης Τσούτσιας (Νικήτας / Διονύσης)


Για την αρχική σελίδα "Τα καλύτερά μας χρόνια" πατήστε ΕΔΩ