Breaking News

Survivor: Δάντης σε Ασημίνα... «Σ' αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά» - «Έλιωσαν» με την κόρη του Στάθη Σχίζα (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας ρίχτηκαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές - οι ομάδες έχουν νέες συνθέσεις από το βράδυ του Σαββάτου (19/3) - έδωσαν μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας. Οι Διάσημοι νίκησαν με 12-7 και πανηγύρισαν έξαλλα.


Οι νικητές έλαβαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Στάθης Σχίζας είδε σε βίντεο την αξιολάτρευτη κορούλα του, η οποία του είπε ότι τον αγαπάει.


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου συγκινήθηκε όταν άκουσε ηχητικό μήνυμα από τη φίλη της Πελαγία Καζολέα που αποχώρησε.

Κατόπιν ξέσπασε σε κλάματα όταν ο σύντροφός της, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, της είπε ότι τη θαυμάζει, ενώ στη συνέχεια ακούστηκε το νέο του τραγούδι «Σ' αγαπάω απλά (και δεν έχει αλλά)».


Από την πλευρά της, η Ασημίνα είπε συγκινημένη: «Σ' αγαπώ απλά και δεν έχει αλλά! Το αφιερώνω στη σχέση μας. Δεν έχω λόγια γι' αυτόν τον άνθρωπο, είναι το στήριγμά μου. Του ανακοίνωσα τελευταία στιγμή ότι θα έρθω εδώ και τον στενοχώρησα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα».


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, το οποίο είχε να κάνει με τη «ράβδο», που πεταγόταν μέσα από μία τρύπα. Νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές, οι οποίοι απόλαυσαν ένα νόστιμο ρυζόγαλο.