Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ο Κατσαούνης έβγαλε στον «τάκο» τη Μυριέλλα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο συμβούλιο του Survivor, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Δευτέρας. συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο δεύτερο οι (νέοι) Διάσημοι νίκησαν με 15-10 τους (νέους) Μαχητές...

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Ανδρέας Ματθαιακάκης των Διασήμων, με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος είχε κερδίσει την ασυλία, να βγάζει στον «τάκο» τη Μυριέλλα Κουρεντή!

Στην ψηφοφορία των Μαχητών, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε ο Τάκης Καραγκούνιας, ενώ ο  Άρης Σοϊλέδης, που κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Ανδρέας Ματθαιακάκης, Μυριέλλα Κουρεντή (Διάσημοι) και Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας (Μαχητές).

Νωρίτερα, στο συμβούλιο, συνεχίστηκε η αντιπαράθεση μεταξύ Σοφιάννας Αβραμάκη και Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία είχε ξεκινήσει μετά το αγώνισμα. Η αλλαγή στάσης της Ασημίνας φαίνεται να οδηγεί στο τέλος της φιλίας τους.

Επίσης, ο Άρης Σοϊλέδης ήρθε σε αντιπαράθεση με τους πρώην συμπαίκτες και φίλους του, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος είχε πανηγυρίσει έξαλλα στο αγώνισμα όταν νίκησε τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τα βίντεο.