Breaking News

Survivor: «Πάγωσαν» οι Μαχητές με τα «γαλλικά» της Σταυρούλας - Οι νέοι παίκτες και το ντέρμπι για το έπαθλο φαγητού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor του Σαββάτου μπήκαν οι δύο νέοι παίκτες και στη συνέχεια διεξήχθη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.

Νωρίτερα, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε σχετικά με το θέμα το ύπνου, καθώς το ροχαλητό του ενοχλεί τους συμπαίκτες του. Μάλιστα πήρε τα πράγματά του για να φύγει από την καλύβα των Διασήμων.

«Δεν μπορώ γιατί έχω τη μεριά μου και έρχονται εκεί να κοιμηθούν τα παιδιά. Πάω να φύγω για να μην τους ενοχλώ και έρχομαι εδώ... Πείτε μου πού θέλετε να κοιμηθεί ένας άνθρωπος για να καταλάβω... Γιατί από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει εδώ ψάχνετε να βρείτε μύγα για μένα», είπε μεταξύ άλλων.


Στην καλύβα των Μαχητών, η Σταυρούλα Χρυσαείδη, η οποία μπήκε στο Survivor πριν από μία εβδομάδα, «εξερράγη», καθώς οι συμπαίκτες της έκαναν φασαρία και δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

«Τι θα γίνει ρε π...η μου; Άιντε... Στο διάoλo τώρα. Πρέπει να φωνάξουμε εδώ για να ακουστούμε, δεν ακούτε διαφορετικά», είπε και στην καλύβα επικράτησε για λίγο σιωπή καθώς ξαφνιάστηκαν οι πάντες.

Σε δηλώσεις τους στην κάμερα ο Γιώργος Κατσαούνης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Σοφιάννα Αβραμάκη είπαν ότι κανείς μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει με τέτοιο τρόπο σε συμπαίκτη του, κάτι που έκανε η Σταυρούλα μετά από λίγες ημέρες που βρίσκεται στο παιχνίδι.


Αργότερα μπήκαν στο παιχνίδι οι δύο νέοι παίκτες. 0 30χρονος Στάθης Σχίζας θα ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων, ενώ η 20χρονη Τζο Μαριδάκη ενσωματώθηκε στους Μαχητές. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...


Το αγώνισμα εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τους Μαχητές να παίρνουν τη νίκη στο flag race, κερδίζοντας ένα ακόμη έπαθλο φαγητού τις τελευταίες ημέρες, που ήταν σουφλέ λαχανικών με φυτικό τυρί και σαλάτα.


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το κουίζ των ερωτήσεων, όπου νίκησαν οι Διάσημοι, οι οποίοι απόλαυσαν λαχταριστά pancakes.