Breaking News

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Απευθείας στα ημιτελικά με golden buzzer ο 14χρονος Κωνσταντίνος (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο ένατο επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σάββατου 5 Μαρτίου, ένας 14χρονος τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια, με την  Έλενα Χριστοπούλου να πατά το golden buzzer και να τον στέλνει απευθείας στα ημιτελικά του ψυχαγωγικού talent show.

O Κωνσταντίνος Τσαμαδός ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε ένα παραδοσιακό τραγούδι, έχοντας δίπλα του έναν μουσικό, ο οποίος τον συνόδευσε με κλαρίνο.

Ο 14χρονος αφιέρωσε το τραγούδι στην αείμνηστη Φιλιώ Πυργάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 17 Ιουλίου 2021..

«Είναι δικό της το τραγούδι αυτό, την αγαπώ πολύ αυτή τη γυναίκα κι εύχομαι να είναι καλά εκεί πάνω και να μας προσέχει», είπε ο Κωνσταντίνος και καταχειροκροτήθηκε από τους κριτές, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν με την ερμηνεία του.

«Όση ώρα τραγουδούσες, κάπως έβλεπα και τον παππού μου να σταλίζει τα πρόβατά του στους πρόποδες της Ζήρειας. Εγώ είμαι από το Στενό. Με συγκίνησες και με πήγες εκεί που κατάγομαι κι εκεί που αναπνέω και ζω... Το χωριό μου είναι όλη μου η ζωή. Ήσουν υπέροχος», του είπε η Έλενα Χριστοπούλου και πάτησε το golden buzzer, με τον Κωνσταντίνο να περνάει απευθείας στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Δείτε το βίντεο.