Breaking News

Η Φάρμα: Η μεγάλη ένταση στον αχυρώνα και οι δύο μονομάχοι (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Σαββάτου, προέκυψαν οι δύο μονομάχοι στη «Φάρμα», οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Η Αθανασία Τσουμελέκα, που αποχώρησε, είχε ορίσει νέα αρχηγό της εβδομάδας τη Φανή Χαλκιά, η οποία έδωσε τη μαύρη πέτρα στον Βασίλη Λέντζο.

Ο Αστρινός Χαραλαμπάκης στεναχωρήθηκε που ο φίλος του είναι ο πρώτος μονομάχος και ήρθε σε αντιπαράθεση με τη Μαρία Παπαγεωργίου.


Η Σάσα Μπάστα έκανε παράπονα γιατί κάποιος έφαγε μία από τις πατάτες της. Ο Μάνος Πανταζής της είπε, μετά από κάποια ώρα, ότι ήταν αυτός.

Όταν οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στον αχυρώνα για την ψηφοφορία, ο Γιάννης Γιαννούλης το έκανε θέμα, θεωρώντας ότι δεν είναι σωστό κάποιος να παίρνει τα πράγματα του άλλου χωρίς να ρωτάει. Ο Μάνος ένιωσε προσβεβλημένος και ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες.


Ακολούθησε η ψηφοφορία των παικτών, από την οποία αναδείχθηκε ο δεύτερος μονομάχος, που είναι ο Γιάννης Γιαννούλης, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι πριν από δύο εβδομάδες.


Το βράδυ της Κυριακής, ο Βασίλης Λέντζος και ο Γιάννης Γιαννούλης θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας την παραμονή τους στη «Φάρμα».