Breaking News

Survivor: Σοϊλέδης σε Ασημίνα... «Να σταματήσεις να είσαι προκλητικά αγενής» - Ασημίνα: «Για μένα η Σοφιάννα delete» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το έπαθλο φαγητού διεκδίκησαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης. Μία φράση της Ασημίνας προκάλεσε την αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη και το ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα.

Οι Μαχητές νίκησαν τους Διάσημους με σκορ 12-9 και πανηγύρισαν τη νίκη τους καθώς το αγώνισμα είχε ως έπαθλο το φαγητό.


Ο Άρης Σοϊλέδης συμβούλευσε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να μη βρίζει και να μην είναι προκλητικά αγενής, καθώς η νεαρή παίκτρια πέταξε ένα «άντε γ@μ@σ@» κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με την ίδια να υποστηρίζει ότι δεν το είπε στον ίδιο.

«Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσεις να είσαι προκλητικά αγενής, γιατί είσαι 22 χρονών. Σου δίνω μία συμβουλή σαν φίλος σου και σαν μεγαλύτερός σου», της είπε χαρακτηριστικά.


«Λυπάμαι πάρα πολύ που μόλις 22 χρονών κoρίτσι αντιδρά με τέτοια χυδαιότητα. Έχω εισπράξει προσωπικά πολύ έντονα τη χυδαιότητα της Ασημίνας», είπε από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.


Μετά τα λεγόμενα του Άρη Σοϊλέδη και του Σπύρου Μαρτίκα, η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα.


Η στάση της Σοφιάννας Αβραμάκη ενόχλησε την Ασημίνα, η οποία είπε στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Για μένα η Σοφιάννα delete». Επίσης, τόνισε στην κάμερα της παραγωγής ότι είπε στη Σοφιάννα να μην της ξαναμιλήσει.


Από την πλευρά της η Σοφιάννα, που άκουσε τη φράση που είπε στον Άρη Σοϊλέδη, δήλωσε στην κάμερα για την Ασημίνα:

«Ελπίζω να καταλάβει τη χοντράδα που ξεστόμισε και να μη ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά γιατί σίγουρα δεν θα κάνει κακό σε μένα».