Breaking News

Συντριβή Boeing στην Κίνα: Απίθανο να υπάρχουν επιζώντες (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απίθανο μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του Boeing 737 της China Eastern Airlines σε ορεινή περιοχή της νότιας Κίνας...

Το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν 132 άτομα (123 επιβάτες και 9 μέλη του πληρώματος), συνετρίβη σε ορεινή περιοχή στο Wuzhou, στην περιφέρεια Guangxi Zhuang.

Το ατύχημα έχει προκαλέσει σοκ στην Κίνα, όπου ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ διέταξε τη διεξαγωγή άμεσης έρευνας για να διαπιστωθεί η αιτία. Η China Eastern Airlines έχει ακινητοποιήσει στο έδαφος όλα τα αεροσκάφη 737-800.

Συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν σκορπισμένα στις πλαγιές των λόφων. Αναφορές κάνουν λόγο για καμένα υπολείμματα ταυτοτήτων και πορτοφολιών.


Όπως μετέδωσε το Euronews, σε ανακοίνωσή της η China Eastern Airlines «απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς της καταστροφής».

Σύμφωνα με αναλυτές, το αεροσκάφος έχασε μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό περίπου 21.250 πόδια, προτού εξαφανιστεί από τα ραντάρ. Κατόπιν, έπειτα από σύντομη άνοδο, άρχισε να χάνει ξανά ύψος και μετά δεν εμφανίστηκε πάλι στα ραντάρ.

Δείτε το βίντεο του Euronews.