Breaking News

Taylor Hawkins: Η τοξικολογική εξέταση - Βρέθηκαν δέκα ουσίες στον οργανισμό του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι αρχές της Κολομβίας ανακοίνωσαν ότι στον οργανισμό του Taylor Hawkins, του ντράμερ των Foo Fighters, βρέθηκαν οπιούχα, μαριχουάνα και άλλα ναρκωτικά.

Ο Taylor Hawkins, ο ντράμερ των Foo Fighters, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών... Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, πριν το συγκρότημα εμφανιστεί σε ένα φεστιβάλ στη Μπογκοτά της Κολομβίας το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαρτίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, μία τοξικολογική έκθεση έδειξε ίχνη 10 ουσιών στον οργανισμό του, συμπεριλαμβανομένων κάνναβης, αντικαταθλιπτικών και οπιούχων.

Οι Κολομβιανοί ερευνητές δεν ανέφεραν εάν ο συνδυασμός των ναρκωτικών ήταν ένας  από τους παράγοντες που τον οδήγησαν στο θάνατο.

Όπως αναφέρει το BBC, οι τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ένα ασθενοφόρο στάλθηκε στο ξενοδοχείο, καθώς ο Taylor Hawkins παραπονέθηκε ότι είχε πόνους στο στήθος. Στο ξενοδοχείο έσπευσε γιατρός, ωστόσο ο Hawkins δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Κολομβίας ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση και θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα. «Το Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής συνεχίζει να διεξάγει τις απαραίτητες ιατρικές μελέτες για να εξακριβώσει την αιτία του θανάτου του», πρόσθεσε στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η συναυλία στο φεστιβάλ Estéreo Picnic στην Κολομβία ακυρώθηκε. Οι θεατές τοποθέτησαν κεριά στη σκηνή και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Επίσης, άφησαν λουλούδια έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε το συγκρότημα.

Σύμφωνα με το Variety, οι Foo Fighters ακύρωσαν την υπόλοιπη περιοδεία τους στη Νότια Αμερική, ωστόσο αναμένεται να εμφανιστούν στα βραβεία Grammy στις 3 Απριλίου.