Breaking News

«The Masked Singer»: Οι Μάσκες έκαναν τις πρώτες εμφανίσεις και μπέρδεψαν τους «ντετέκτιβ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «The Masked Singer» έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαρτίου. Τολμηρές και κεφάτες προσωπικότητες, αγαπητές στο κοινό, μεταμορφώνονται σε φανταστικούς χαρακτήρες φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια, και τραγουδούν μπροστά στην επιτροπή... έρευνας, ως Μάσκες!  

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι οι «Ντετέκτιβ» του show, που πρέπει να μαντέψουν ποιος κρύβεται πίσω από κάθε Μάσκα.

Ο παρουσιαστής, Σάκης Ρουβάς, είναι ο ενδιάμεσος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος… μεταξύ Μασκών και Ντετέκτιβ και είναι ο μόνος που έχει… κάποια επαφή με τις Μάσκες, αλλά παραμένει και αυτός μέσα στο σκοτάδι και με πολλά ερωτηματικά για το ποιος είναι ο καθένας. 

Κάθε εβδομάδα νέα στοιχεία θα προστίθενται στη λίστα των πληροφοριών που μοιράζονται οι Μάσκες με τους Ντετέκτιβ. Ωστόσο, οι Μάσκες δεν θέλουν να αποκαλύψουν πολλά. 

Κάθε φορά, στο τέλος όλων των εμφανίσεων, το κοινό στο πλατό και οι «Ντετέκτιβ» του show ψηφίζουν την αγαπημένη τους Μάσκα. Εκείνη με τις  λιγότερες ψήφους θα πρέπει να αποκαλυφθεί.

Δείτε την έναρξη και τις ερμηνείες των Μασκών.

 
 Γορίλας
   
Pop Corn
   
Μινώταυρος
   
 Cyber Girl
 

Μέλισσα


Τσολιάς


Ιπποπόταμος


Κύκλωπας