Breaking News

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γρηγόρη Αναστασιάδη - «H Αγγελική Ηλιάδη είναι η αιτία που ήρθα στην Αθήνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το νέο του επαγγελματικό βήμα στην Αθήνα μίλησε στο «Mega Καλημέρα» ο Γρηγόρης Αναστασιάδης - ο οποίος μετά τη «Φάρμα» μετακόμισε στην Αθήνα -, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία γνωρίστηκε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Η συνεργασία μας ξεκίνησε μέσα στη Φάρμα, το συζητήσαμε και απλά έγινε. Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο ριάλιτι, νομίζω ότι έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία», είπε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Κατά μία έννοια, σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου. Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο».

«Είχα δουλέψει για πολλά καλοκαίρια στη λαχαναγορά, στη Θεσσαλονίκη. Κουβαλούσα καρπούζια για ώρες ατέλειωτες και μετά ως security στη λαχαναγορά», κατέληξε ο νεαρός γυμvαστής.