Breaking News

Τριαντάφυλλος: «Όταν πήγα στο Survivor ο γιος μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα» - Η ατάκα που έφερε σε αμηχανία τη Φ. Σκορδά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη του κόσμου, όχι τα λεφτά, αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για μένα», είπε ο Τριαντάφυλλος, αναφερόμενος στην εξαργύρωση της επιτυχίας από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τη ζωή του και τα επαγγελματικά του.

Ο Τριαντάφυλλος εξομολογήθηκε για τη σύζυγό του: «Είμαι χαρούμενος που είμαι με αυτή τη γυναίκα, είμαι πολύ καλά... Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, μου βάζει κάποια όρια. Μου τη "λέει" συνέχεια, αλλά τη γουστάρω. Ξέρεις τι είναι να είσαι εpωτευμένος μετά από 15 χρόνια; Μεγάλη υπόθεση. Εγώ είμαι εpωτευμένος, εκείνη δεν ξέρω...».

Ακολούθησε ένας διάλογος, που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

Τριαντάφυλλος: Τώρα που σας βλέπω έτσι...
Σκορδά - Λιάγκας: Όχι, μην ξεκινήσουμε αυτή την κουβέντα...
Τριαντάφυλλος: Δεν θα πω κάτι.
Σκορδά: Όχι σε παρακαλώ, κάνε μου προσωπική χάρη...
Λιάγκας: Είναι παλιό αυτό...
Τριαντάφυλλος: Μου αρέσετε πολύ, πειράζει; Αυτός αδυνάτισε, ομόρφυνε...
Σκορδά: Θα παίζετε και τένις τώρα....

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής είπε για το γιο του: «Όταν αποχώρησα από το Survivor, την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε ο γιος μου και η αγκαλιά που μου έδωσε ήταν... πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Ο Νικόλας με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά. Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα, ένιωσε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό... Είναι μικρός, τον Απρίλιο θα γίνει 6 ετών...».

Δείτε τη συνέντευξη.