Breaking News

Τζένη Θεωνά: «Με συγκινεί το γεγονός ότι είμαστε επτά χρόνια μαζί, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τη γοητευτική και εκρηκτική Τζένη Θεωνά.

Η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε στιγμές από τη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ ευχήθηκε να ζήσει άλλη μία τηλεοπτική σεζόν στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». Επίσης, μίλησε για την αγάπη της για τη Δανάη Μιχαλάκη, όπως και για τη δυνατή φιλία που έχει με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Δήμο Αναστασιάδη και στον μεγάλο «έpωτα» που έχει στο γιο τους, Αρίωνα, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Απρίλιο του 2019. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ο Αρίωνας είναι τριών ετών. Είναι αδιανόητος έpωτας. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει και, επειδή συνέχεια είναι μια έκπληξη, όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα.

Δεν λείπει το αλατοπίπερο στη σχέση μας με το Δήμο. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια... Είμαστε επτά χρόνια μαζί, εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας. Βλέπω μεγάλη εξέλιξη σε μένα και στο Δήμο και κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του, ότι δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί. Είναι πολύ εύκολο να παραιτηθείς, να φύγεις ή να ενδώσεις σε έναν πειρασμό...

Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε και με πολλές συγκρούσεις. Χαίρομαι, γιατί αυτό που έχει μείνει είναι ότι σε όλες τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για το Δήμο...

Από την παλιά Τζένη μου λείπει η ανεμελιά, η αίσθηση του να αυθαιρετείς και να κάνεις ό,τι θέλεις. Μπορώ να κάνω και τώρα ό,τι θέλω, όμως το μυαλό μου είναι πάντα στον Αρίωνα».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη