Breaking News

Β. Λασκαράκη: «Μου είπαν ότι θα μου δώσουν το ρόλο με την προϋπόθεση να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη. Η όμορφη ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Είχα γίνει ξανθιά γιατί ήταν επιλογή του καναλιού και συγκεκριμένα του σκηνοθέτη τότε στη σειρά "Πολυκατοικία". Μου είπαν ότι θα μου δώσουν το ρόλο με την προϋπόθεση να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά και να τα κάνω ίσια... Τη θυμάμαι με πολύ μεγάλη χαρά την "Πολυκατοικία"... Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχω..

Ο Λεύτερης (Σουλτάτος) είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ... Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασέρνει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια. Η Εύα είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό.

Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο... μου αρέσει η οικογένεια. Θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι... Έχω διάφορους ψυχαναγκασμούς: Δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη...

Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη από μικρή, φορούσα γυαλιά. Στο παρελθόν είχα δουλέψει πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα και καθάρισα σκάλες, που ήταν η δουλειά των γονιών μου στη Θεσσαλονίκη. Είχαν συνεργείο καθαρισμού και τους βοηθούσα... Έχω τα 5 κιλά πάνω - κάτω, με κυνηγάνε, το έχω πάρει απόφαση πια...

Τα αρώματά μου πωλούνται σε site, είμαι πολύ χαρούμενη που έγινε. Κυκλοφορούμε πέντε αρώματα: δύο γυναικεία, ένα ανδρικό και δύο παιδικά για κoρίτσι και αγόρι.

Επέλεξα την ΕΡΤ και τη σειρά "Σε ξένα χέρια" γιατί μου άρεσε το σενάριο. Με χαροποίησε που η παραγωγή είναι στην ΕΡΤ, γιατί η κρατική τηλεόραση πρέπει να είναι ενεργή και να έχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα».

Δείτε το βίντεο του Mega.