Breaking News

Βίκυ Βολιώτη: «Έχω ζήσει από κοντά τον καρκίνο» - Η «ιστορία αγάπης» και οι σκέψεις να υιοθετήσει και δεύτερο παιδάκι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Η Βίκυ Βολιώτη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μια ιστορία αγάπης» στο θέατρο Άνεσις, μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Υπόθεση: Η ιστορία της Κάτιας και της Ζυστίν ξεκινάει όπως τόσες άλλες και εpωτεύονται σαν σε παραμύθι... Η Ζυστίν επιθυμεί ένα παιδί αλλά η Κάτια διστάζει επειδή έχει πληγωθεί πολλές φορές στη ζωή της και φοβάται το μέλλον. Με μια περίεργη ανατροπή της μοίρας, η Κάτια μένει έγκυος και λίγο πριν από τη γέννηση του παιδιού της, η Ζυστίν εξαφανίζεται. Δώδεκα χρόνια μετά, η μοίρα θα δείξει πάλι ότι οι μεγάλες ιστορίες αγάπης επιλέγουν το δικό τους μοναδικό τέλος. 

«Το έργο θεωρεί αυτονόητο ότι δυο άνθρωποι του ιδίου φύλου μπορούν να εpωτευτούν, να αγαπηθούν και να ζήσουν μαζί. Δεν είναι μόνο μια ιστορία αυτών των δυο ανθρώπων που εpωτεύονται, αλλά και μια ιστορία για την αδελφική και τη γονεϊκή αγάπη, όπως και την αγάπη του παιδιού προς το γονέα...», είπε η Βίκυ Βολιώτη.

Και πρόσθεσε: «Η ηρωίδα μου στην παράσταση νοσεί από καρκίνο, αλλά εγώ έχω ζήσει από πολύ κοντά την ασθένεια, γιατί έχασα και τους δυο γονείς μου από καρκίνο... Οπότε είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει από πρώτο χέρι και εμπεριστατωμένα. Ξέρω το τι διανύει ένας άνθρωπος που ασθενεί από καρκίνο και το πώς το διαχειρίζεται ή δεν το διαχειρίζεται, όλες τις ψυχολογικές διακυμάνσεις».

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της, όπως και σε ένα γράμμα που της άφησε ο πατέρας της. Να σημειωθεί ότι η μητέρα της ήταν Γερμανίδα και ο πατέρας της Έλληνας.

«Δεν νομίζω να με απέτρεψε ο θάνατος των γονιών μου από το να αποκτήσω παιδιά, δεν είχα ποτέ την επιθυμία να μείνω έγκυος. Το ζήτημα της υιοθεσίας άρχισε να με απασχολεί από πολύ νωρίς, από την εποχή που συνειδητοποίησα ότι δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιδιά. Όταν βρεθήκαμε με τον Σίμο και μετά από κάποια χρόνια εκείνος ήθελε παιδί και το ζητούσε, σιγά - σιγά άμβλυνε την αντίρρηση μου για ένα παιδί. Εγώ του είπα για την υιοθεσία κι εκείνος δέχτηκε. Δεν υπάρχει περίπτωση γονιός να αγαπάει περισσότερο το παιδί που απέκτησε με βιολογικό τρόπο απ' ό,τι αγαπάμε εμείς την Άννα», τόνισε η ηθοποιός.

Και εξομολογήθηκε: «Η σκέψη για μια δεύτερη υιοθεσία περνάει από το μυαλό μας. Η Άννα θέλει σαν τρελή ένα αδελφάκι, αλλά εμείς είμαστε ακόμη διστακτικοί...».

Δείτε το βίντεο του Mega.