Breaking News

Θα βρεις το δάσκαλό σου: «Μας έπιαναν νευρικά γέλια, εξαντλούσαμε τους πάντες στο γύρισμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου», με πρωταγωνιστές την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Μάριο Αθανασίου, είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1 για δύο σεζόν (Σεπτέμβριος 2005 - Ιούνιος 2007). Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»:

«Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο γεγονός ότι αναφερόταν σε μία μαθήτρια, που εpωτεύτηκε τον δάσκαλό της και πολλά παιδιά ταυτίστηκαν με αυτό. Από τη συνεργασία μου με τον Μάριο Αθανάσιου θυμάμαι τα απίστευτα γέλια που κάναμε οι δυο μας, νευρικά γέλια... Εξαντλούσαμε τους πάντες στο γύρισμα γιατί δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε και να παίξουμε...

Εκείνη την εποχή, ο κόσμος με ρωτούσε αν τελικά η Μαρίζα θα παντρευτεί τον κύριο Ποντίκη. Ως βασική πρωταγωνίστρια δεν αμείφθηκα καθόλου καλά γιατί το κανάλι δεν πίστευε τη σειρά. Ήταν η πρώτη μου δουλειά ως πρωταγωνίστρια.  Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα την πρώτη χρονιά και τη δεύτερη - χωρίς να το ζητήσω εγώ - σχεδόν μου τριπλασίασαν τον μισθό.

Θυμάμαι ότι κάναμε γυρίσματα στη Λήμνο και με έπιασε ένας πόνος στο στομάχι. Πήγαμε στο νοσοκομείο και ο γιατρός δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πρόβλημα της υγείας μου, άλλα το μονο που τον ενδιέφερε ήταν να μάθει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια!

Έχουν περάσει τόσα χρόνια, ωστόσο ο ρόλος της Μαρίζας με ακολουθεί και χαίρομαι που μιλάνε ακόμα γι' αυτόν το ρόλο. Το πιο συγκινητικό γύρισμα της σειράς ήταν το τελευταίο γιατί έκλεινε ένα μεγάλο κεφάλαιο για όλους μας. Εκείνη τη μέρα ήμασταν όλοι φορτισμένοι συναισθηματικά».

Δείτε το βίντεο του Mega.