Breaking News

Δημήτρης Σταρόβας: «Ο καθένας λέει ό,τι θέλει, ζούμε το απόλυτο τίποτα και το αναπαράγουμε κιόλας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είμαστε σε μία εποχή, που αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι... Έχουμε χάσει πια κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ό,τι θέλει και απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας. Ο κόσμος είναι φοβισμένος, λες και δεν έχουμε προβλήματα... Ζούμε το απόλυτο τίποτα και το αναπαράγουμε κιόλας...»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε στα πολλά ταλέντα και την «πολυχρωμία» που έχει στη ζωή του από μικρό παιδί. 

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε για την απώλεια της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2021:

«Ο φίλος μου, Στάθης Παχίδης, μου είπε "Επέλεξε να σε απαλλάξει"... Ήταν χωρίς επιστροφή... Επειδή μου αρέσει να κρατώ την ουσία, κατάλαβα ότι έχουμε υποσυνείδητα την τάση για τα δυσάρεστα πράγματα να λέμε "Θα το κοιτάξω αργότερα". Θα έρθει κάποια στιγμή, με βάση τη φυσική εξέλιξη όλοι θα χάσουμε τους γονείς μας. Είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όσο το δουλεύεις, τόσο πιο εύκολα το αντιμετωπίζεις όταν γίνει... Έφυγα από το σπίτι μου 17 χρονών. Έμεινα μόνος μου και πήγα στο Βέλγιο, όπου έζησα 2 χρόνια. Δεν μου έφερε ποτέ εμπόδια ούτε κι επαγγελματικά... Δεν μου έφερε εμπόδιο ποτέ κι είναι ωραίο γιατί δεν πρέπει να παίζουμε το ρόλο του Θεού στα παιδιά μας. Ήταν και μπαμπάς και μαμά, με μεγάλωσε μόνη της».

Ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη σειρά «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή, στην οποία συμμετέχει:

«Είναι ιρλανδικό φορμάτ, που παιζόταν στο BBC, πολυβραβευμένο. Είναι νομίζω η πρώτη φορά στην Ελλάδα που γίνεται σειρά με ζωντανό κοινό. Μου αρέσει πολύ το αγγλικό χιούμορ, έχει τροποποιηθεί εύστοχα για να έρθει στα δικά μας δεδομένα και στο ελληνικό χιούμορ... Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης και εργοδότης, πολύ φιλόξενος και ευγενικός... Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022 να ξέρουμε κι εμείς μ' αυτήν τη λογική. Είμαστε σε μία εποχή, που αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι... Έχουμε χάσει πια κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ό,τι θέλει και απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας. Ο κόσμος είναι φοβισμένος, λες και δεν έχουμε προβλήματα... Ζούμε το απόλυτο τίποτα και το αναπαράγουμε κιόλας».

Επίσης, μίλησε για τη συνεργασία του στην εκπομπή «Όλα γκούντ» και το ρόλο του στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες».

Δείτε στo βίντεο τη συνέντευξη.