Breaking News

Η εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου με φαλτσέτα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ζήνα Κουτσελίνη περιέγραψε στο «The 2Night Show» τα συναισθήματά της από τις συγκλονιστικές ιστορίες που διαχειρίζεται στην εκπομπή της, ενώ μίλησε και για τα δύο βιβλία που είναι κατάθεση ψυχής και έγιναν ήδη best seller. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε και σε πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη συγκλόνισε όταν θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την κακοποίηση της μητέρας της από τον πατέρα της. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου με φαλτσέτα. Εγώ ήμουν ένα παιδί, που ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί τη σκότωνε μπροστά μου. Πήρα τη μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός, γιατί απαγορεύτηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες ήταν στο νοσοκομείο...

Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια και πατώματα κοιμήθηκα; Ποιος μιλούσε; Κανείς! Γιατί; Γιατί η κυρά Ελένη τον κυρ Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Τη Ζήνα, όμως, δεν τη σκέφτηκε η κυρά Ελένη, που ήταν ένα παιδί και είδε τη μάνα του μαχαιρωμένη... Δεν το είχα πει ποτέ ως τώρα γιατί αναφέρομαι μόνο στα κομμάτια της αισιόδοξης πλευράς της Ζήνας...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο.