Breaking News

Dua Lipa: «Kαυτή» εμφάνιση σε συναυλία της στο Μάντσεστερ (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η Dua Lipa σε συναυλία της στο Μάντσεστερ.

Η  Dua Lipa είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια - αλβανικής καταγωγής -, στιχουργός και μοντέλο, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση με διακρίσεις σε διάφορες χώρες. Στις επιτυχίες της περιλαμβάνονται τραγούδια όπως το "Be the One", "One Kiss" (σε συνεργασία με τον Calvin Harris), "New Rules", "IDGAF", "Don't Start Now" κ.ά., ενώ το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ (Dua Lipa) που κυκλοφόρησε το 2017, έγινε πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην μέχρι τώρα καριέρα της, έχει αποσπάσει - μεταξύ άλλων - τρία βραβεία Γκράμι, τρία βραβεία Brit, δύο MTV EMA και ένα MTV VMA.


Σαν άλλη... catwoman, αλλά στα ρoζ, η 26χρονη τραγουδίστρια τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στη συναυλία της στο "AO Arena" του Μάντσεστερ, που ήταν μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της "Future Nostalgia".


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Dua Lipa και η Katy Perry αναμένεται να συνεργαστούν, ηχογραφώντας μαζί ένα ντουέτο.

Οι δύο σταρ της ποπ είχαν δύο αποτυχημένες προσπάθειες να κυκλοφορήσουν μια επιτυχία μαζί. H Dua Lipa είχε αποφασίσει να μην εμφανιστεί τελικά στο κομμάτι "Teary Eyes" το 2020 της Katy Perry. Την ίδια χρονιά, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν κατάφερε, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, να εμφανιστεί στο "Ball and Chain" της Dua Lipa.

Μια πηγή είπε στη στήλη Bizarre της εφημερίδας "The Sun": «Η Dua και η Katy είναι και οι δύο θαυμάστριες η μία της άλλης».

Δείτε τα βίντεο από τη συναυλία της που δημοσίευσε η νεαρή τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram.