Breaking News

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο» - 1ος Ημιτελικός: Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον τελικό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 1ος Ημιτελικός του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου, με τους διαγωνιζόμενους να τα δίνουν όλα για να κερδίσουν την ψήφο κριτών και τηλεθεατών για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, οι auditions τελείωσαν και πάνω από 165 διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». 40 διαγωνιζόμενοι πήραν το «πράσινο» φως από τους κριτές για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό, όπου μόνο ένας θα καταφέρει να λάμψει στη σκηνή και να κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τέσσερις κρίσιμοι Ημιτελικοί θα οδηγήσουν συνολικά 12 διαγωνιζόμενους στον τελικό. Στον 1ο Ημιτελικό, που προβλήθηκε το  βράδυ του Σαββάτου, στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» βρέθηκαν δέκα διαγωνιζόμενοι. 

Οι 5 διαγωνιζόμενοι που κέρδισαν την κριτική επιτροπή είναι οι εξής: τα Nefelopetra Kids (4μελης κoριτσίστικη ομάδα ακροβατών), o Κωνσταντίνος Σαββίδης, ο 10χρονος Δημήτρης Τσίγγος, η 14χρόνη Ευφραιμία Χαλιλοπούλου και ο Christian Weddy με τη σύντροφό του Melanie Simic.

Οι 2 που πήραν απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό, με απόφαση των κριτών, είναι οι: Ευφραιμία Χαλιλοπούλου και Christian Weddy & Melanie Simic.

Οι υπόλοιποι 3 τέθηκαν στην ψηφοφορία του κοινού, που ξεκίνησε με το τέλος της εκπομπής και διήρκησε μέχρι τα μεσάνυχτα. Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε με τη θετική του ψήφο να περάσει στον μεγάλο τελικό τον Δημήτρη Τσίγγο.

Δείτε στα βίντεο τις εμφανίσεις των πέντε διαγωνιζομένων που ξεχώρισαν οι κριτές.