Breaking News

Οι επιστροφές αναστατώνουν τη «Φάρμα»: Ένα βήμα πριν τη συμπλήρωση της 8άδας - Οι παίκτες που αποχώρησαν (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη «Φάρμα» ξεκίνησε η εβδομάδα της δεύτερης ευκαιρίας. Η πόρτα άνοιξε και γνώριμα πρόσωπα «εισέβαλαν», διεκδικώντας ξανά μια θέση στον τελικό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, μία εβδομάδα πριν τους ημιτελικούς,  μπήκαν ξανά οι: Μαίρη Μηλιαρέση, Δήμος Περπερίδης, Νίκη Χαντσαρίδου, Νεόφυτος Ηλία, Νάιρα Αλεξοπούλου, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Αθανασία Τσουμελέκα και Αστρινός Χαραλαμπάκης.

Από τους 8 παίκτες, που επέστρεψαν, μόνο 4 θα συνεχίσουν στην επόμενη εβδομάδα (την εβδομάδα των Ημιτελικών).

Τις άλλες 4 θέσεις έχουν κερδίσει οι 4 παίκτες, που έχουν παραμείνει στη «Φάρμα»: Μάνος Πανταζής, Φανή Χαλκιά, Βασίλης Λέντζος και Κουτσαβάκης.

Επίσης, στο προηγούμενο επεισόδιο οι 12 «αγρότες» ψήφισαν τον παίκτη που θέλουν να παραμείνει και την επόμενη εβδομάδα. Τις περισσότερες θετικές ψήφους πήρε ο Αστρινός Χαραλαμπάκης.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του  Σαββάτου (2/4), οι 12 «αγρότες» ψήφισαν τον παίκτη που δεν θέλουν να προχωρήσει. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε η Αθανασία Τσουμελέκα, η οποία αποχώρησε από τη «Φάρμα».

Με τον Αστρινό Χαραλαμπάκη να έχει προκριθεί στην 8άδα και την Αθανασία Τσουμελέκα να έχει αποχωρήσει, οι υπόλοιποι 6 παίκτες που επέστρεψαν, αγωνίστηκαν στον αχυρώνα.

Στο αγώνισμα νίκησε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος πέρασε απευθείας στην 8άδα. Η Νίκη Χαντσαρίδου δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από τη «Φάρμα».

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (23:30), οι υπόλοιποι 4 παίκτες θα αγωνιστούν σε ζευγάρια και θα προκύψουν οι 2 που θα συμπληρώσουν την τελική 8άδα.