Breaking News

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε το πρόσωπό της - Οι δραματικές στιγμές της επίθεσης με βιτριόλι και οι δύσκολες μέρες στο νοσοκομείο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα των «Πρωταγωνιστών» και στον Σταύρο Θεοδωράκη μίλησε για όλα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δημοσίευσε πρόσφατα την πρώτη φωτογραφία, στην οποία δεν φορούσε την προστατευτική μάσκα της...

Η Ιωάννα συγκινεί με τη δύναμη ψυχής που διαθέτει. Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, έβγαλε τη μάσκα και έδειξε πώς είναι η εικόνα της μετά τα χειρουργεία που έχει υποβληθεί.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε μετά την επίθεση με το βιτριόλι, ενώ «γύρισε» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξήγησε την άρνησή της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπό της στον καθρέφτη.

Μετά από απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», μίλησε σχετικά η Μαρία Καλοφώνου, πλαστική χειρουργός και γιατρός της Ιωάννας.

«Η Ιωάννα θα φοράει πάντα προστασία για τον ήλιο. Το δέρμα που έχει δε θα είναι ποτέ το δέρμα που είχε. Όσο και αν πλησιάσουμε αισθητικά σε κάτι καλύτερο, οι λειτουργίες του δέρματός της δε θα είναι οι ίδιες. Η Ιωάννα θα είναι μονίμως με αντιηλιακές κρέμες και θα εκτίθεται στον ήλιο πολύ λίγο με μεγάλη προστασία», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του Mega και τη συνέντευξη που ακολουθεί.