Breaking News

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της φωτογραφία χωρίς μάσκα - «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στην οποία δεν φορά την προστατευτική μάσκα της.

Η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε αλλάξει το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου 2020, όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τη στιγμή που πήγαινε στην εταιρεία, όπου εργαζόταν στην Καλλιθέα. Η δράστιδα καταδικάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο του 2021 σε 15 χρόνια κάθειρξη...

Η Ιωάννα  δίνει καθημερινά μάχη για την αποκατάσταση των τραυμάτων της, ενώ συγκινεί με τη δύναμη ψυχής που διαθέτει.

Το βράδυ της Τετάρτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την πρώτη φωτογραφία χωρίς την προστατευτική μάσκα της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα "την αποκάλυψη της Ιωάννας" όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος».

Να σημειωθεί ότι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (28/4), η Ιωάννα θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.