Breaking News

Survivor: Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας - Εμμανουήλ για Μαρτίκα: «Βρε κακομοίρη... τον ξεφτίλισα όπως του αρμόζει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία διεξήχθη στο Survivor, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Νωρίτερα, το κλίμα στη Μπλε ομάδα συνέχισε να είναι τεταμένο, καθώς οι διαφωνίες μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ δεν έχουν τέλος

Μάλιστα, ο make up artist ισχυρίστηκε πως η ομάδα έχει χαράξει ήδη τη δική της στρατηγική, ώστε να απαλλαγεί από την παρουσία του Τάκη.


Στο αγώνισμα οι Κόκκινοι νίκησαν τους Μπλε. Τον τελευταίο πόντο κέρδισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία διαμόρφωσε το 10-7.


Η ένταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ συνεχίστηκε και μετά το αγώνισμα.


Στην επικοινωνία, οι Κόκκινοι συγκινήθηκαν όταν άκουσαν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου άκουσε το μήνυμα του συντρόφου της, του γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Δάντη. «Σ' αγαπώ πολύ» είπε η Ασημίνα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.


Στη Μπλε ομάδα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που θεώρησε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας τον ειρωνεύτηκε, είπε στην κάμερα της παραγωγής:

«Βρε ηλίθιε, βρε κακομοίρη, βρε ζηλιάρη... Μιλάς 24 ώρες την ημέρα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ... Έχω γίνει εμμονή, αλλά το γoυστάρω... Είμαι η πιο γλυκιά, καυτερή και πικάντικη εμμονή που θα μπορούσε να γίνει στο Survivor του 2022... Τον ξεφτίλισα, όπως του αρμόζει».


Στο μεταξύ επικράτησε μικρή ένταση, καθώς οι Κόκκινοι ζήτησαν πίσω το ρύζι που είχαν δώσει στους Μπλε.

Οι Μπλε είχαν θεωρήσει ότι το ρύζι τους το χάρισαν, καθώς έχασαν τα τελευταία έπαθλα φαγητού. Ωστόσο, ο Απόστολος Ρουβάς υποστήριξε ότι τους δάνεισαν το ρύζι μέχρι να πάρουν τις καινούργιες προμήθειες.