Breaking News

Κακά Koρίτσια: «Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του '90 με τα κιλά» - Το γύρισμα με τη Ρούλα Κορομηλά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα του «Open Weekend» παραχώρησαν τα «Κακά Κoρίτσια», η Ανθή Γιακουμέλου, η  Μαρία Σταρένιου και η Άντζελα Μαυρωτά. Μεταξύ άλλων, είπαν στον Δημήτρη Μηλιόγλου:

«Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια. Δεν είμαστε πλέον στο προσκήνιο, ωστόσο ο κόσμος μας θυμάται, μας αγαπάει και ακούει τα τραγούδια μας...

Τα ποσά που παίρναμε εκείνη την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά και πάντα μοιράζονταν διά του τρία. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας...

Οι καλλιτέχνες μεγάλης αξίας ήταν καλοί μαζί μας, δεν είχαν κανένα κόμπλεξ, με τις... μετριότητες υπήρχε πρόβλημα.

Μας έκαναν bullying για τα κιλά μας... Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με τη Ρούλα Κορομηλά, που μπήκα μέσα και μ' έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου. Μας είπε "Κακά κoριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαΐ σας". Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά.

Δεν μπήκαμε ποτέ στο τρυπάκι να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Δεν ήμασταν καριερίστες με τίποτα... Μας πρότειναν 2 εκατομμύρια δραχμές για να κάνουμε γuμνή φωτογράφιση στο Ρlaybοy».