Breaking News

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Τα κακά μεσημεριανά μας τσάκιζαν - Ήμουν τελείως απροστάτευτη, η εύκολη λεία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον καναπέ του Dot κάθισε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη για τη ζωή της και την οικογένειά της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τον Παναγιώτη Πιλαφά και τους δύο γιους τους, τον Μάξιμο, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2013 και τον Κίμωνα, που ήρθε στη ζωή τον Μάρτιο του 2019.

Σχολιάζοντας το MeToo, η γοητευτική ηθοποιός τόνισε: «Έχουν συμβεί πολλές ασχήμιες, είναι πολύ δυσάρεστο αυτό. Επίσης, δυσάρεστο είναι το ό,τι τα ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια και κανείς δεν είχε το θάρρος να μιλήσει. Οι γυναίκες που μιλούσαν δεν τις άκουγε κανείς».

Μεταξύ άλλων, είπε για την κριτική που είχε δεχθεί από τα μέσα την εποχή που υποδύθηκε την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό», που είχε προβληθεί στον Alpha:

«Έχω χτυπηθεί από τα μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή. Συνέβη σε μια εποχή που υπήρχαν τα πρωινά, τα μεσημεριανά, τα πολύ κακά μεσημεριανά. Τότε μας τσάκιζαν, κυρίως τα παπαρατσικά. Σχεδόν κάθε μέρα είχα πέντε παπαράτσι κάτω από το σπίτι μου. Έκαναν μοντάζ και έβλεπα το δέντρο σε άλλο σημείο. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα...

Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε παρέα με εκδότες και παράγοντες. Ήμουν τελείως χίπισσα μέσα σ' αυτό. Ήμουν τελείως απροστάτευτη, η εύκολη λεία.

Πιστεύω έπαιξε ρόλο τότε και το γεγονός ότι υποδύθηκα την Αλίκη, το διέγειρε όλο αυτό. Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση γι' αυτόν το λόγο. Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης, ότι μιλάω σαν την Αλίκη. Τι έλεγε το στόμα τους...

Ήμουν ένα νέο κoρίτσι με μια τσαχπιvιά και μάλλον γι' αυτό με διάλεξαν. Ωστόσο, αυτό για το οποίο με διάλεξαν ήταν αυτό για το οποίο με κατηγορούσαν μετά...».



«Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερη στη σειρά, αλλά σίγουρα είχα καλές στιγμές. Έκανα μια τίμια προσπάθεια, αλλά αυτό το πράγμα ήθελε μια μεγαλύτερη πλαισίωση...

Δεν πέρασα καλά. Αρχικά χάρηκα, όταν μου το πρότειναν... Ωστόσο πρόκυψαν κι άλλοι παράμετροι, που εγώ δεν είχα υπολογίσει. Όλα αυτά που συνέβησαν.. ούτε ένα σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν γιατί οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, που τις "έτρωγαν" από παντού, οπότε κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια...

Όλη αυτή η πίεση μου προκάλεσε και προβλήματα υγείας, τα οποία, ευτυχώς, στην πορεία έφυγαν... Μέχρι τότε δεν με είχε πειράξει κανείς και ξαφνικά κάτι άλλαξε, που δεν μου άρεσε καθόλου. Με επηρέασαν οι κακές κριτικές και από ανθρώπους, που μπορεί να μην είδαν ποτέ τη σειρά. Είχαν αρχίσει να γράφουν πριν παρουσιαστεί το σίριαλ. Νομίζω ότι η επίθεση δεν ήταν προσωπική, το ίδιο θα συνέβαινε και σε όποια ηθοποιό ενσάρκωνε την Αλίκη».