Breaking News

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Ο «γάμος» τους ήταν «πρόβα», χωρίς... άδεια, «μετά από μια επική νύχτα και λίγη τεκίλα» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γάμος της  Kourtney Kardashian με τον Travis Barker στο Λας Βέγκας ήταν απλά μία... πρόβα. Η 42χρονη τηλεπερσόνα επιβεβαίωσε ότι δεν ισχύει στα χαρτιά, καθώς δεν είχαν πάρει άδεια. 

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν «κρυφά» σε ένα παρεκκλήσι γάμου στο Λας Βέγκας, στη 1:30 το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την 64η τελετή απονομής των βραβείων Grammy το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου.

Ωστόσο, μια πηγή στο παρεκκλήσι είπε αργότερα στο TMZ ότι στην πραγματικότητα ο γάμος δεν είναι «νόμιμος», καθώς δεν πήραν άδεια. Ο ιστότοπος για το παρεκκλήσι One Love Wedding αναφέρει ρητά: «Πρέπει να ληφθεί νόμιμη άδεια γάμου πριν από την τελετή».

Το ζευγάρι «πάντρεψε» σωσίας του Έλβις. Η Kourtney Kardashian και ο 46χρονος μουσικός και ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182 μοιράστηκαν στιγμιότυπα με τους followers τους.

«Βρήκα αυτές τις φωτογραφίες στη συλλογή μου. Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα πολύ μακριά (Λας Βέγκας), στις 2 το πρωί, μετά από μια επική νύχτα και λίγη τεκίλα, μια βασίλισσα και ο όμορφος βασιλιάς της βρέθηκαν στο μοναδικό ανοιχτό παρεκκλήσι με έναν "Έλβις" και παντρεύτηκαν (χωρίς άδεια). Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα», έγραψε η Kourtney Kardashian.