Breaking News

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Mυστικός γάμος στο Λας Βέγκας; (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker φέρεται να παντρεύτηκαν με μυστική τελετή σε ένα παρεκκλήσι γάμου στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, παντρεύτηκαν «κρυφά» σε ένα παρεκκλήσι γάμου στο Λας Βέγκας, στη 1:30 το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την 64η τελετή απονομής των βραβείων Grammy το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου.

Μάλιστα, η Daily Mail δημοσίευσε υλικό, που τους δείχνει να επιστρέφουν στο ξενοδοχείο τους γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα μετά την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων τους.

Η 42χρονη τηλεπερσόνα φάνηκε να παραπατάει έξω από το ξενοδοχείο Wynn στο Λας Βέγκας, ενώ τη στήριζε ο 46χρονος μουσικός και ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182.

Μία πηγή είπε στη Daily Mail ότι η Kourtney Kardashian είχε απολαύσει «μερικά ποτά» κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον Travis Barker.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται το TMZ, οι δυο τους παντρεύτηκαν στο One Love Wedding Chapel.

Πηγές ανέφεραν ότι το ζευγάρι δεν επέτρεψε να τραβήξει κανείς φωτογραφίες, ενώ είχαν το δικό τους φωτογράφο.

Ωστόσο, μια πηγή στο παρεκκλήσι είπε αργότερα στο TMZ ότι στην πραγματικότητα ο γάμος δεν είναι «νόμιμος», καθώς δεν πήραν άδεια. Ο ιστότοπος για το παρεκκλήσι One Love Wedding αναφέρει ρητά: «Πρέπει να ληφθεί νόμιμη άδεια γάμου πριν από την τελετή».

Πάντως το ζευγάρι φέρεται να είπε ότι σχεδιάζει να ακολουθήσουν «αρκετές» άλλες γαμήλιες γιορτές.

Το γαμήλιο πάρτι αποτελούνταν από τέσσερα άτομα συνολικά, με τους καλεσμένους να καταγράφουν την ευτυχισμένη στιγμή στα κινητά τους.

Να σημειωθεί ότι η Kourtney Kardashian έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με τον Scott Disick, με τον οποίο δεν παντρεύτηκε. Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης. Ο Travis Barker είχε κάνει δύο γάμους, απέκτησε δύο παιδιά, τον Landon και την Alabama, ενώ έχει και μία θετή κόρη, την Atiana De La Hoya.