Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Τζόναθαν Χάρτνετ (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τζόναθαν Χάρτνετ αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης (5/4).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Φανή Ζιώγα, ως νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box, αποφάσισε να προκαλέσει τον Γιάννο Σδούγκα σε μαγειρική μονομαχία για τη διεκδίκηση της μόνιμης κάρτας ασυλίας. Η ήττα της, την οδήγησε στη Δοκιμασία Αποχώρησης μαζί με την Ελισάβετ Κοντοκώστα, τη Βασιλική Δροσάτου και τον Μάριο Λιόλιο, που παρουσίασαν τις λιγότερο καλές μαγειρικές προσπάθειες.

Ο Γιάννος Σδούγκας, ως κάτοχος της κάρτας ασυλίας, κλήθηκε να αποφασίσει αν θα τη χρησιμοποιήσει για κάποιον από τους τέσσερις υποψηφίους.

Ο Γιάννος τη χρησιμοποίησε και «έσωσε» από τη διαδικασία την Ελισάβετ Κοντοκώστα. Τη θέση της πήρε ο Τζόναθαν Χάρτνετ.


Η Φανή Ζιώγα, η Βασιλική Δροσάτου, ο Μάριος Λιόλιος και ο Τζόναθαν Χάρτνετ έδωσαν μαγειρική μάχη διεκδικώντας την παραμονή τους στο MasterChef.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα τον καλεσμένο chef Παναγιώτη Γιακαλή, που ετοίμασε ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, βασισμένο στις φρέσκες πρώτες ύλες και στην πλήρη αξιοποίηση των υλικών.


Οι κριτές θεώρησαν ότι το χειρότερο πιάτο ήταν του Τζόναθαν Χάρτνετ, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef.


Μετά την αποχώρηση του Τζόναθαν, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 14 παίκτες. Υπενθυμίζεται ότι είχαν επιστρέψει ο Νίκος Μπέρκας, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και η Βασιλική Δροσάτου, μέσα από τη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας.