Breaking News

Κώστας Αποστολάκης: «Ο Χριστός δεν ανακαλύπτεται, αποκαλύπτεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για την αλλαγή στον τρόπο ζωής και σκέψης του.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Αποστολάκης είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, στο Πρωινό: «Έχω αλλάξει τη ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής, που δεν τον άντεχα, είχε κουράσει την ψυχή μου... Άλλαξα τρόπο ζωής και σκέψης και με βοήθησε και η πανδημία σ' αυτό... Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία... Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου... Παλιότερα δεν πίστευα καθόλου... Δεν μπορώ να μιλήσω για το γεγονός που βίωσα στον ξύπνιο μου, γιατί θα το ευτελίσω. Δεν εξηγείται με λόγια. Γίνεται ένα "κρακ" μέσα σου... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γονάτισα 20 λεπτά,  προσευχόμουν με κλάματα και έγινε ένα κρακ μέσα μου».
 
Ο γνωστός ηθοποιός είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δημόσια θα πούμε αυτό που μπορούμε... Μου λένε διάφοροι άνθρωποι, σε τόσες εκπομπές που πηγαίνω, "πες μας για την εμπειρία σου". Την εμπειρία μου μπορώ να την πω μέχρι ένα σημείο. Ο λόγος πηγαίνει πολύ βαθιά... αλλά εκεί που σταματάει ο λόγος, πηγαίνει ο ουρανός. Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους για τους οποίους γύρισα στον Χριστό... Ο Χριστός δεν ανακαλύπτεται, αποκαλύπτεται. Είναι πολύ προσωπικό θέμα η πίστη... Εξάλλου, αν ανακαλυπτόταν ο Χριστός με λόγο, θα το είχε λύσει κι η επιστήμη...».

Και πρόσθεσε: «Συνέβη μια μέρα στο σπίτι μου, αλλά ξέρεις τι γίνεται; Πρέπει να το καλέσεις. Είμαστε ελεύθεροι από όλα και μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, πραγματικά ό,τι θέλουμε... Αυτή την ελευθερία την καταχραζόμαστε... Δεν μου φτάνει αυτή η ζωή για να διορθωθώ, απλώς προσπαθώ να συγχωρηθώ και να ελεηθώ...».

Δείτε στο βίντεο του Mega ολόκληρη τη συνέντευξη, στην οποία μίλησε και για το ρόλο του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό».