Breaking News

Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη - Χαϊκάλη: «Εμένα γιατί μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Φέρτε μου εικόνα να τη φιλήσω...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού.

«Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή», εξομολογήθηκε η Νεφέλη Ορφανού, η οποία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή της και την καριέρα της.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν:

«Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι. Ήθελα να δώσω μια συνέντευξη, αναρωτιόμουν "Eγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους;". Εξηγήστε το... Πανέμορφη ήμουν και... κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το... Ειλικρινά σας το λέω... Φέρτε μου την εικόνα να τη φιλήσω...

 Δεν με έχουν καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν με καλέσουν, θα πω αυτά που είπα και σε εσάς. Με τον Φιλιππίδη ήμουν για τρεις - τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη. Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά και το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν είδα κάτι άλλο. Θυμάμαι μια φορά, που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι κι ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. "Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω", μου είπε και έκανε σαν τρελός».

Δείτε το βίντεο του Mega.