Breaking News

Survivor: Αποχώρησε ο Νίκος Αντωνόπουλος - Η ανακοίνωση του Λιανού για το πάρτι της Ένωσης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο την αποχώρηση του Νίκου Αντωνόπουλου από το Survivor.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Νίκος Αντωνόπουλος, Νίκος Γιάννης (Διάσημοι) και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Στέλλα Ανδρεάδου (Μαχητές).

Οι 4 παίκτες περίμεναν με αγωνία να μάθουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Από το Survivor αποχώρησε ο Νίκος Αντωνόπουλος, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες: «Οι Κόκκινοι θα πρέπει να αποχαιρετήσουν την παραλία τους γιατί θα μεταφερθούν στην παραλία των Μπλε. Πριν όμως εγκατασταθείτε, θα γίνει το πάρτι της Ένωσης. Θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας μετά από τόσες μέρες. Θα υπάρχει διαγωνισμός τραγουδιού, όπως και... πολύ φαΐ. Όλο αυτό οι τηλεθεατές θα το απολαύσουν στο επεισόδιο του Σαββάτου. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, δεν θα πω τίποτα άλλο».

Επίσης, συνεχίστηκε η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και Άρη Σοϊλέδη, η οποία είχε ξεκινήσει στην καλύβα των Μαχητών.

«Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα, ξεκάθαρα. Είναι μυθομανής. Δεν τον έβρισα ποτέ και δεν του έκανα καμία επίθεση... Του είπα απλά ότι βγαίνοντας από το παιχνίδι θα στεναχωρηθεί γιατί ο κόσμος δεν θα έχει την άποψη που πιστεύει αυτός ότι έχει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.