Breaking News

Νίκος Κουρής: «Ο διαβήτης είναι ένας προσωπικός αγώνας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Κουρής. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον διαβήτη. Συγκεκριμένα, προς το τέλος της συνέντευξης είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Κατ' αρχάς έλυσα κάποια θέματα με μένα, γιατί από εκεί ξεκινούν όλα. Με μεγάλη γενναιοδωρία θέλω να βοηθήσω τον οποιονδήποτε...

Ήταν σταδιακά... ο ερχομός του παιδιού μου, η ηλικία και κάποιες αποφάσεις που πήρα σε σχέση με την πάθησή μου, τη διατροφή και πώς το διαχειρίζομαι.

Ο διαβήτης είναι ένας προσωπικός αγώνας και νομίζω ότι όποιος το παλεύει, μπορεί να κάνει τα πάντα. Όποιος σταματήσει να το παλεύει, τέλειωσαν όλα. Είναι τόσο απλό... Έχεις πρακτικές δυσκολίες και πρέπει να βρεις τρόπο να είσαι καλά για να μπορείς να ονειρεύεσαι... 

Δεν είναι εύκολο να είσαι λειτουργικός όταν είσαι διαβητικός, γιατί αυτό το σκαμπανέβασμα του σακχάρου... Μην κοιτάς που δεν μιλάμε γι' αυτό, είναι ανησυχητικά μεγάλο το ποσοστό... Σε μένα είναι αυτοάνοσο, δηλαδή δεν έχω καθόλου ινσουλίνη. Εγώ κι όλοι οι τύπου 1.  Όλοι εμείς, που δεν έχουμε ισορροπία στο σάκχαρο, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

Δείτε στο βίντεο του Mega ολόκληρη τη συνέντευξη.