Breaking News

Τήνος: Δολοφονία για ασήμαντη αφορμή - 93χρονος σκότωσε εν ψυχρώ 50χρονο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαρισμένη είναι η φιλήσυχη τοπική κοινωνία της Τήνου, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr ηλικιωμένος άντρας, 93 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, στη Χώρα της Τήνου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη. Λέγεται πως οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια, διαμέρισμα κλπ.

Το έγκλημα φέρεται να σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει. Aνάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου, με αποτέλεσμα ο 93χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα. 

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.